El Refugi en directe
Search

El programa de visites del Refugi de Biodiversitat del Besòs acull més de 2500 persones des del març de 2023

2688 persones (entre infants i adults) han participat en el programa de visites del Refugi de Biodiversitat impulsat per l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet, mitjançant 36 visites escolars i 26 visites de caps de setmana.

Des de la posada en marxa del Pla de comunicació i sensibilització del Projecte del Refugi de Biodiversitat del riu Besòs – Fase II, s’ha establert un calendari de visites periòdiques en dies festius per a tothom (públic familiar, entitats o col·lectius, persones interessades) i d’altra banda, també es realitza un programa de visites dins del marc acadèmic, des d’educació primària fins als estudis secundaris (ESO), batxillerat i graus, i universitaris (grau, postgrau i màster), així com altres visites per a grups molt específics.
Aquestes activitats en l’àmbit educatiu tenen en general, la mateixa estructura i s’ adapten segons el nivell escolar. S’ofereixen a través del Programa d’Activitats Educatives Complementàries al Currículum (PAEC) municipal, ofert a través del web municipal sota el títol “Visita guiada al Refugi de Biodiversitat.

EL RIU ÉS VIU!

Les visites per al públic general i familiar, es realitzen en caps de setmana i s’ofereixen mitjançant l’espai web municipal de reserva d’activitats, Grameticket (grameticket.cat)
Aquestes visites, molt generalistes, són gratuïtes i es programen de març a juny, i de setembre a novembre, tots els diumenges.